Natuur tekensessie in tuin, park of landgoed

In je tuin, je moestuin of landgoed, overal waar je buiten in de natuur bent heb je met verschillende levens-en energievormen te maken. Levensvormen waaronder Natuurwezens. Zij verzorgen jouw leefomgeving. Het wezen dat verantwoordelijk is voor een groter gebied wordt een deva genoemd. Dit kan de deva van je tuin zijn, maar kan ook de deva van een landschap of zelfs een gebied ter grootte van meerdere landen. De natuurwezens in je omgeving, zoals elfen, nimfen en allerlei andere wezens willen zich graag laten tekenen om een beter contact met jou te krijgen. Je hebt dan een beeld van welke levensvormen er om je heen zijn. Dat is heel waardevol en ik kan ter plekke bij jou komen tekenen.

Deze wezens willen graag met je samenwerken en ook samen genieten van al het moois in je omgeving. Je krijgt uitleg en adviezen van hen, om het contact met de natuur(wezens), te verbeteren. Er worden ook persoonlijke boodschappen doorgegeven.

 

Tuintekensessie

Deze foto is genomen tijdens een fantastisch fijne dag in een mooie tuin, waar veel natuurwezens zich lieten zien en tekenen. Evenals de landschapsengel.

Tekening van een landgoed

Op dit landgoed liet een eerdere eigenaar zich zien als een landschapsengel. Hij is nog zeer sterk verbonden met zijn landgoed. Hij is zeer zorgzaam voor al de levensvormen op het landgoed. Ook dat is mogelijk.

Landschapsengel

Dit is een tekening van een  landschapsengel of deva van een groter gebied. Hij is getekend samen met andere natuur- en lichtwezens.