Schilderijen te koop

Van de schilderijen mogen er enkele verkocht worden. De schilderijen hebben een krachtige  energetische ondersteuning in bijvoorbeeld een praktijkruimte. Ze werken transformerend.

Met de aankoop van een schilderij ondersteun je het Gaia project.

Voor verdere info kun je via het contact formulier of telefonisch contact met Lydia opnemen 

Aartsengel Gabriel

Formaat 100 x 140

Prijs € 4000,-

De aartsengel Gabriel kondigt de geboorte van Jezus aan via een boodschapper. De aardse weg die jezus door de eeuwen heen heeft bewandeld naar het Christusbewustzijn en de terugkeer naar de bron worden op dit schilderij uitgebeeld.

Het is de aardse weg die iedere ziel moet bewandelen om tot het Christusbewustzijn te komen om vervolgens door te kunnen groeien naar hogere kosmische afstemmingen en universa. Ieder mens komt dezelfde thema’s, ervaringen en lessen tegen die geleerd moeten worden. Ieder komt uiteindelijk via deze weg bij het Christusbewustzijn uit.

Rechtsboven staat een boodschapper die een banier vasthoudt die de ontwikkelingsweg van elke ziel laat zien. Het begin is wit en onbewust en stelt de geboorte uit de oorsprong voor. Vanuit de bron naar de eerste geboortes op de Maan, Mars en daarna de Aarde en de verschillende tussenplaneten van dit universum. De Aardse weg wordt zwaar met de dualiteit, dieptes, hoogtes en er wordt karma opgebouwd en later weer uitgewerkt waardoor de weg lichter van kleur wordt. Hier zijn (honderd)duizenden of wellicht meer levens voor nodig. Om elke ervaring op te doen en te leren begrijpen. Vaak via verschillende familielijnen. En bij de verschillende Aardse volkeren.

De lichte energiebel links is het Christusbewustzijn, het bewustzijn waar elke ziel naar toe groeit via de levensweg en het zielspad. Gabriel beschermd en ondersteunt iedere ziel die het pad loopt. Het zijn de (4) hoogste hemelse lichtsferen die het Christusbewustzijn vertegenwoordigen

Bovenop de boomstam ligt het kind Jezus. Hij bracht via dit leven dit bewustzijn naar de mensen. Voor deze taak is hij eenmalig geïncarneerd vanuit de hoogste kosmische afstemming, vanuit de Bron of Albron. Boven Jezus zijn nog twee andere kosmische graden te zien. Om hem heen straalt het hemelse sferenlicht.

 

Linksonder is het onbewustzijn van de aarde en de mensen afgebeeld. De drie wijzen worden vertegenwoordigd door een Noordse vrouw, een Aziatische- en Afrikaanse man. Zij vertegenwoordigen de mensheid. Zij worden overstraald door het heldere licht van het Christusbewustzijn. Zij zijn verbaasd en tegelijkertijd worden ze alle drie onweerstaanbaar aangetrokken door dit zuivere licht.

 

Aartsengel Uriel

Formaat 100 x 140

Prijs € 4000,-

Korte beschrijving van het portret van Uriel

Uriel laat zich van twee kanten zien. Zijn vurige en zijn lichte kant. Het vuur staat ook voor het reinigen en louteren van de ziel d.m.v. de levenslessen, waardoor het licht bereikt wordt.

Deze kanten hebben wij allemaal in ons. Het is belangrijk om het vuur in ons zelf te erkennen en de diepte ervan te leren voelen en daardoor kennen.

Ken u zelven. Alleen op deze wijze kunt u uw bewustzijn verruimen.

Op zijn zilveren kuras is een mens symbolisch geschilderd. Wanneer deze mens naar beneden lijkt hij een zware last op de schouders te dragen en ervaart de levenslessen ook als zodanig, maar kijkt hij naar boven dan opent hij zijn armen en ontvangt dezelfde levenslessen op een positieve manier, waardoor hij leert en zijn bewustzijn opbouwt. Deze mens beeld ook de dualiteit uit. Donker/ licht.

De blauwe kleur is het Christusbewustzijn wat uiteindelijk ontvangen wordt.

 

 

Aartsengel Rafael

 Formaat 100 x 140

Schilderij is nog niet voltooid

Optie op de koop

Beschrijving van het schilderij van de Aartsengel Rafael

Rafael staat voor balans. Alles is in evenwicht op het schilderij. Rafael helpt de ziel om in balans te komen.

Onderaan is Moeder Aarde te zien. Dit is de warme moeder planeet waarop iedereen vele duizenden jaren lang zeer intensief de lessen beleefd om de persoonlijke balans te vinden.

Tussen de handen heeft hij een Tiara geklemd. De tiara staat voor de verschillende (aardse) bewustzijn lagen, waar de mens doorheen gaat om het Christusbewustzijn te kunnen ontvangen. Dit is wat wij uiteindelijk in de geest verwerven na onze lange zielsreis op Moeder Aarde. De groene ring vertegenwoordigt het (grof)stoffelijke. De gouden kleur het ontwaken. Het blauwe gedeelte betekend genezing door middel van de karmische lessen. De lilakleur het geestelijk ontwaken en het lichtblauw het Christusbewustzijn. Daarboven is de goud/geel/witte kosmische kleur te zien.

Het kruis op de Tiara staat voor Golgotha. Het punt waarop de mens naar zichzelf kijkt en de weg die hij/zij afgelegd heeft en geheel begrepen heeft. Vandaaruit transformeert de ziel verder.

 

Moeder Aarde transformeert in dit hele proces mee. Zij heeft de gigantisch zware taak op zich genomen om de zielen in hun ontwikkelingsproces te helpen. Op dit moment vind er een zeer sterke transformatie in bewustzijn plaats. Zowel voor mens en dier als voor moeder aarde zelf.