Goden en Godinnen

Deze schilderijen zijn gemaakt om duidelijk te maken dat alles levend en waar wij een eenheid mee vormen. Leven waar wij anders mee om moeten leren gaan. Het is  geen dode materie. Ook hier weer een korte uitleg bij elk schilderij.

Marianne

Marianne was voorheen de Egyptische godin Isis. Nu wil zij Marianne genoemd worden en heeft haar middelpunt in Frankrijk. Zij verankerd de vrouwelijke energie stevig in Moeder Aarde. Zij zet de Vrouwschappij neer. De vrouwelijke waarden, talenten en eigenschappen moeten weer hergewaardeerd worden. zoals het ooit bedoeld was. Marianne zorgt dat deze balans weer terug keert.

Pan

Pan geeft de levenskracht door aan Moeder Aarde. Haar natuurrijken kunnen niet bestaan zonder deze levenskracht. Deze levensenergie wordt gesymboliseerd door de zon. Zonder deze levenskracht is er geen leven mogelijk op Aarde. Pan begeleid, stuurt en bewaakt deze energiestroom. Het is niet alleen de energie maar ook het levensbewustzijn voor de natuurrijken en het plantenrijk die hij begeleidt.

Bastet

Bastet is de beschermvrouwe van het kattenvolk.

Artemis

Artemis, voorheen godin van de jacht. Nu is zij beschermvrouwe van de bossen.

Zij vraagt nadrukkelijk aan ieder mens om onze omgang met de bomen te veranderen. Om weer met eerbied en respect met hen om te gaan. Wij moeten ons weer bewust worden, leren begrijpen dat ook zij levende wezens zijn.

Het wordt dringend tijd om te veranderen.