Engelen

De onderstaande schilderijen zijn van( Aart)sengelen gemaakt. Zij zijn via inspiratie ontstaan. Elk schilderij wordt via een korte tekst uitgelegd.

Lady Lydea

Lydea, vrouwe van het licht.

Zij heeft de sleutel tot ieders hart in haar linkerhand. Lydea leidt ons naar die sleutel, die toegang geeft tot jouw eigen godsvonk. Jouw eigen lichtbron. Zij beschermt en begeleid ons op onze weg.

 

Roep haar hulp in en jouw persoonlijke pad wordt lichter. Zij vertegenwoordigt het licht. 

Michael

Michael is de zielspartner van Lady Faith. Hij vraagt, om eerlijk naar onszelf te kijken. Herken en erken ook jou eigen donkere kanten. Iedereen heeft ze , niemand uitgezonderd. Juist door het donker, door het duister heen te gaan leer je het licht in jezelf kennen.

Durf dit te accepteren en aan te gaan, alleen door deze lagen in jezelf te beleven, ontstaat de “nieuwe mens”. Dit wordt gesymboliseerd door het open barstende ei, waar een nieuw mens uit geboren wordt. Het is er nu de juiste tijd voor! Ieder op zijn of haar eigen tempo. Het werkt zeer bevrijdend voor jezelf en je omgeving. Michael helpt je er graag bij, maar je moet zelf de keuze maken. Je bent verantwoordelijk voor je eigen leven.en keuzes.

Lady Faith

Lady Faith is de zielspartner van Michael.

Zij geeft vertrouwen in jezelf en in je toekomst. Door dit vertrouwen wordt je angst minder. De bol die zij symbolisch in haar linkerhand ophoudt is een ziel. Zij beschermd jou ziel.

Lady Faith helpt je om je zelfvertrouwen sterker te maken. Jij bent in je kern net zo licht als het licht wat zij uitstraalt.