Schilderijen

Deze schilderijen zijn geïnspireerd door gidsen en engelen om Moeder Aarde en al haar bewustzijnsvormen te ondersteunen in hun ontwikkelingsproces. Er zijn en worden portretten van de Elohim, (aarts)engelen, God(in)nen Natuurwezens en andere vormen van bewustzijn gemaakt. Eerst werden er alleen vrouwelijke energieën geschilderd. Dit met de boodschap om de vrouwelijke energie op de aarde te versterken, in evenwicht terug te brengen, terug in evenwicht met de mannelijke energie. Zoals het oorspronkelijk was. De vrouwelijke energieën/eigenschappen moeten weer hergewaardeerd worden.

Het proces van schilderen beleef ik zelf als heel direct, heel aards en werkt enorm transformerend.

Er ontstaan steeds weer nieuwe schilderijen omdat de ontwikkeling van de aarde en haar bewoners door blijft gaan. Zeker in deze bijzondere tijd gaan de veranderingen snel.

 

De schilderijen hebben bij iedereen een diepe energetische inwerking op een persoonlijke manier. Bij deze schilderijen hoort geen uitgebreide uitleg. Ze spreken hun eigen taal die niet in woorden te vatten is.  Het zijn levende schilderijen. Ieder mens wordt persoonlijk door een schilderij in gevoel en bewustzijn aangeraakt. Het spreekt in energie en bewustzijn tot een mens. Niet zozeer in woorden. Ze hebben een helende en transformerende werking.

 

Deze schilderijen zijn niet te koop. Een schilderij kun je  wel in bruikleen nemen tegen een maandelijkse vergoeding. Met deze vergoedingen ondersteun je het Gaia project.

 

Wilt u graag een persoonlijk schilderij laten maken dan kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier.

Aartsengel Gabriel


Clients

Awards

Publicaties

Onder meer bekend van publicaties in Paravisie, Para Astro, Dagblad Trouw, Spiegelbeeld en afbeeldingen in diverse (wetenschappelijke)boeken en rapporten.