Agenda 2020

NATUURBELEVINGSDAG 2020 in Laag Soeren GAAT DOOR!!

VRIJDAG 5 JUNI

Deze dag is VOL!!

Bossen en Sprengen - Oude sacrale tempel in de bossen bij Laag Soeren en ontmoeting met Deva’s en Godin Nemetona.

Wij zijn van harte uitnodigd om jullie mee op pad te nemen naar deze bijzondere plek.

Begeleiding; Lydia van Oort en Uma Ina de Bruyn

Vergoeding €66,- ter plaatse te voldoen.

Tijdens de voorbereiding waren we blij verrast door de mooie energie in de bossen van Laag Soeren. Onze ontmoeting was indrukwekkend en omvangrijk. We kwamen  op een voelbaar sacrale plek. Het bleek een oude natuur tempel te zijn waar de Deva’s Priesteressen en de Godin Nemetona de energie nog levend hebben kunnen houden.

Lydia hoorde de naam Nemeton, nemetona o.id. Verrast waren we dat wikipedia Nemetona duid als een Keltische Godin, Nemeton als heilige ruimte en Nemeten als een oude keltische stam. Lydia heeft een tekening gemaakt van wat zich ter plaatse voltrok.

Tekening rechts van Nemetona: In haar hand heeft ze een kristal die ieder in zich draagt in verbinding met hemel en aarde en in de ander hand het lichtlichaam wat op deze plek nog verder geactiveerd kan worden.

Bovenal is het weer een dag waarin we kunnen leren, herinneren en groeien in bewuste Eenheid met de natuur. Gaande weg zal Uma Ina afstemmingen aanreiken om je verder te openen voor de verbinding met de natuurrijken. Op sacrale plaatsen is de doorstroom van de hemel en aarde energie vaak nog goed voelbaar en zal dit ook in ons worden geactiveerd. De etherische rijken vanuit de vele dimensies spelen hierbij een rol.

In deze tijd is het belangrijk dat de samenwerking van mens en andere bestaansvormen  tot stand komt voor ons leven op aarde. Vandaar dat wezens zoals Nemetona zich laten zien en ons uitnodigen om deze plek te beleven en ons van hart tot hart te verbinden met al wat leeft.

Van Harte welkom op

Aanmelden bij Uma Ina de Bruyn; info@sterrenvuur.nl

Deze dag is VOL!!

 

We verzamelen bij het plaatselijke restaurant;

“De Harmonie “ Harderwijkerweg 35, Laag-Soeren. Inloop v.a. 10.30 u.

Totaal mogen er 10 deelnemers meedoen. En uiteraard houden we anderhalve meter afstand onderling.

Benodigheden; Waterdichte schoenen en kleding. Lunch en drinken en iets om op te zitten.

Meer info en over Uma Ina de Bruyn www.sterrenvuur.nl 

De Godin Nemetona