Agenda 2020Zaterdag 21 maart 

Workshop Intuitief tekenen

Deze dag zal Lydia jullie meenemen op een intuïtieve tekentrip! Door jezelf helemaal open te stellen voor jouw eigen ziel zul je tot unieke tekeningen komen die laten zien wie jij bent en waar jij voor staat.


Belangrijk: Je hebt geen enkel tekentalent nodig om hieraan mee te doen. Jouw tekeningen worden ‘gelezen’ door Lydia zelf en door Erik Boom en je zult daarmee de nodige inzichten krijgen.

De vormen en kleuren die jij gebruikt in jouw tekeningen hebben betekenissen en het is voor ons taak om die voor jou naar boven en helder te krijgen. Ook zullen we jullie met elkaar laten werken om elkaars tekeningen te helpen begrijpen en daarmee het ‘ziel tot ziel’ contact te oefenen en beter te leren begrijpen.

Datum: zaterdag 21 maart 2020
Duur:
09.30u. – 17.00u.
Locatie: Praktijk Oshide te Nijeholtpade (Hoofdweg 259)
Kosten:  €85,-

Aanmelden via het aanmeldingsformulier op de www.praktijkboom.nl

 

De tekening rechts is een mediamieke energetische overzichtstekening van de workshop. Iedere deelnemer wordt persoonlijk begeleid door een gids.  Iedere deelnemer krijgt naderhand een email met de overzichtstekening met reading toegezonden.

 

 


Natuurbeleving-workshops 2020

Ook voor 2020 is er weer een verlangen om samen op pad te gaan naar bijzondere plekken. In samenwerking met Uma Ina de Bruyn, zullen er weer inspirerende natuurbelevingsdagen gepland worden.

Het ontwaken van Moeder aarde is een gegeven waar vele etherische rijken bij betrokken zijn. Veel kennis wordt bewaard door Deva's, engelen en inner-aarde wezens. Er wordt gewacht op een openstelling van de mens om tot grotere samenwerking in creatie te komen. Spirit en materie is een geheel en in deze tijd zullen steeds meer mensen geïnspireerd worden tot co -creatie en in evenwicht met "Gaia", het bewustzijn van Moeder Aarde. Veelal gaat het om krachtige "Moeder" Cultuur plekken of bronnen. De krachtplaatsen dragen veel kennis van weleer. Deze kennis is mee gegroeid naar het verhoogd bewustzijn van nu en zal zich verder blijven ontwikkelen. 

 

De eerste workshop is op ZATERDAG 18 APRIL 2020!!

 

Wil je direct op de hoogte gebracht worden van een Natuurbelevings-dag , kun je dit aangeven door  een mail sturen naar info@sterrenvuur.nl   Je ontvangt dan een persoonlijke uitnodiging

 

Meer info over Uma Ina de Bruyn www.sterrenvuur.nl

 

Druïde Ewan over de natuurbelevingsdag;

 

Bij de voorbereiding van een natuurbeleving-dag, kwamen we in contact met de oude Druïde Ewan die ons begeleid met dit werk. Zijn boodschap is;
" Wederom laat ik van mij horen. Eindelijk is de tijd aangebroken dat ik mij volop aan mijn verdere taak kan wijden als verbinder, beschermheer van de verschillende Moeder aarde energieplekken en hun hoedsters.
Jullie hebben al persoonlijk, op verschillende plaatsen en manieren contact met mij gehad in jullie huidige leven. Het is een hereniging van oude zielen. Jullie hebben in het verre verleden ieder een verschillende taak op je genomen. Als hoedster, strijdster of in andere zin voor en samen te werken met Moeder Aarde, de Vrouwenenergie en de Godinnen. Dit alles om in deze huidige tijd deze kracht weer in balans terug te krijgen met de mannelijke energie.