Agenda 2019

Zaterdag 13 juli

 

Gaia- Natuurspirit-dag op de Isterberg

 “ In contact met de heilige bodem, natuurspirits en Godin Ostara “

 

Begeleiding: Lydia van Oort en Uma de Bruyn en de Elf Ulfar

In samenwerking met spiritwereld en Godin Tanfana, heeft er onlangs een grote activatie mogen plaatsvinden op onze eerste natuurbelevings-dag op de Tankenberg.

Van hieruit hebben we de “calling”  gevoeld van de  Isterberg. Dit 70 miljoen jaar oude gebergte ligt slechts 6 km verderop net over de Duitse grens. Deze heilige bodem met krachtige Leylijnen, zou uit hetzelfde oergesteente bestaan als de Tankenberg en Exsternsteine. Belangrijke informatie vind je op: https://www.pansophia.nl/academie_pansophia/2017/05/15/isterberg/

 

“Ister” wordt in relatie gebracht de Godinnen uit oude tijden; Isthar,  Eastre, Astarte en Ostara. Verbonden met vruchtbaarheid, vuur, het voorjaar en het Oosten.

 

Deze oermoeder drakenplek sluit mooi aan bij het maya zegel van 13 juli 2019; De “rode draak” in het levenspad van de “rode draak”, met de potentie van  koesteren in het oer-bestaan.

Begeleiding: Lydia van Oort, Uma de Bruyn en de Elf Ulfar.

Elf Ulfar wil ons graag begeleiden in het verlangen om ons verder open te stellen in de samenwerking samen met Moeder Aarde en de natuurspiritrijken.

 

Uma zal ons in stappen begeleiden naar het verder openen voor het contact met de oermoeder, spirit- en elementkrachten.

 

Lydia maakt een tekening van de spiritwezens waar we tijdens onze workshop mee in contact zijn gekomen. Onderweg zal ze haar waarnemingen met ons delen. Alle deelnemers/sters  ontvangen een digitaal exemplaar.

 

Startpunt; Restaurant de Stroper, Bentheimerstraat 25, 7587 ND, De Lutte.

Benodigdheden; Regenkleding en wandelschoenen., Eigen lunch en drinken. Iets om op te zitten.

Tijd: 10.45 uur  tot 16.30/17.00 uur.

Vergoeding; € 66,- ter plaatse te voldoen.

Aanmelding via info@sterrenvuur.nl of via het contactformulier

Telefoon Uma Ina:: 0616965601  

Informatie over het werk van Uma Ina de Bruyn: www.sterrenvuur..nl

 

De Elf Ulfar

Uma op de Isterberg bij de boom van Ostara. De berk.28 september 2019

Workshop Intuitief tekenen

Deze dag zal Lydia jullie meenemen op een intuïtieve tekentrip! Door jezelf helemaal open te stellen voor jouw eigen ziel zul je tot unieke tekeningen komen die laten zien wie jij bent en waar jij voor staat.


Belangrijk: Je hebt geen enkel tekentalent nodig om hieraan mee te doen. Jouw tekeningen worden ‘gelezen’ door Lydia zelf en door Erik Boom en je zult daarmee de nodige inzichten krijgen.

De vormen en kleuren die jij gebruikt in jouw tekeningen hebben betekenissen en het is voor ons taak om die voor jou naar boven en helder te krijgen. Ook zullen we jullie met elkaar laten werken om elkaars tekeningen te helpen begrijpen en daarmee het ‘ziel tot ziel’ contact te oefenen en beter te leren begrijpen.

 

Datum: zaterdag 28 september 2019
Duur:
09.30u. – 17.00u.
Locatie: Praktijk Oshide te Nijeholtpade (Hoofdweg 259)
Kosten:  €85,-

Aanmelden via het aanmeldingsformulier op de www.praktijkboom.nl

 

De tekening rechts is een mediamieke energetische overzichtstekening van de workshop. Iedere deelnemer wordt persoonlijk begeleid door een gids.